Moderne alarmsystem fra Rackit

BEA leverer løsninger for å beskytte og automatisere hjemmet ditt. I tillegg mener vi det er bedre å eie enn å leie. Med markedets laveste månedspris vil det svare seg over tid. Utvid grunnpakken til å styre andre enheter, som lys, låser, termostater og solskjerming.

Tilkoblet landets ledende responstjeneste - 24/7 - 365 DAGER I ÅRET

Markedets eneste forsikringsgodkjente alarm med full hjemmeautomasjon! Hjemmet ditt vil bli beskyttet døgnet rundt med et profesjonelt overvåket sikkerhetssystem som bruker toppmoderne teknologi. Smart Alarm appen gjør det mulig og holde kontakten med boligen uansett hvor du befinner deg. Du administrerer ditt hjem med ett enkelt, intuitivt grensesnitt fra din desktop, mobil eller nettbrett. Løsningen er FG godkjent og installasjonen utføres av våre autoriserte El-installatører.

Smart og enkel tilvalgspakke

Ta kontroll over inngangsdøren med Rackit Smart dørlås og dørtelefon med kamera! Det smarte dørklokkekameraet er integrert i ditt sikkerhetssystem, slik at du kan se hvem som er ved døren, enten du er hjemme eller ikke. Du kan ha en toveis-samtale med besøkende gjennom din Rackit-app, og til og med låse opp døren fra appen din. Ta kontakt med oss for å vite mer om våre smarte tilvalgspakker.

Åpne PDF med all informasjon om løsningen