Beskrivelse

Bygningen ble tegnet av arkitekt Harald Hille og oppført i 1977 for Akershus fylkeskommune og Den norske Santalmisjon. Eiendomsspar kjøpte eiendommen i 2001.

Bygget utgjør ca. 8.700 kvm BTA fordelt på 7 etasjer over bakken og 2 underetasjer. I toppetasjen er det etablert en flott kantine som leietakerne kan benytte seg av. Inngangspartiet fremstår som en representativ og innbydende ankomstsone med ny kunstutsmykning, belysning og tidsriktig interiør og med overflater av god kvalitet.

Eiendommen har både innendørs- og utendørsparkering, totalt ca. 60 parkeringsplasser. Innendørsplassene har direkte tilgang til leiearealene i 1.–7. etasje via heis. Ladestasjon for el-bil er etablert på enkelte av parkeringsplassene. Leietakerne har tilgang til sykkelparkering i kjelleren.

Beliggenhet

Holbergs gate 21 ligger sentralt plassert til det de ansatte måtte ha behov for av offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og grøntområde. Få minutters gange tar deg til Karl Johans gate med alle sine forretninger og spisesteder, og Slottsparken som nærmeste grønne fristed er kun et steinkast fra bygget.

Det er kort gangavstand til Nationaltheatret stasjon, hvor både Flytog, regional- og lokaltog, trikk, T-bane og buss stopper. I tillegg er det trikk- og bussholdeplass i umiddelbar nærhet med hyppige avganger.

Nærmeste holdeplass:

Trikk: Holbergs plass og Nationaltheatret Buss: Holbergs plass og Nationaltheatret T-bane: Nationaltheatret Tog: Nationaltheatret stasjon med lokal-, regional- og flytog

Andre transportmidler:

Bil: Parkometerplasser utenfor bygget, Holberg P-hus, Slottsparken P-hus Taxi: Holbergs gate ved Radisson Blu-hotellet Flybuss: Holbergs gate ved Radisson Blu-hotellet Båt: Fra Aker Brygge til Nesodden og Asker

Eiendommen er lett tilgjengelig med bil, og ved kundebesøk kan parkometerplasser rett utenfor bygget benyttes.

Standard

I 2016 fikk bygget nye heiser og det ble etablert fjernvarme i eiendommen i tillegg til nye radiatorer, nytt spredenett for ventilasjon og ny data-/tele-kabling. Inngangsparti, trappeløp og kantine er også pusset opp.

Innhold

Lokalene er beliggende i 1. etasje, og egner seg for kontor, showrom eller forretning (ikke dagligvare eller restaurant). Store vinduer ut mot gaten gir godt med lysinnslipp og gode profileringsmuligheter.

Adkomst til lokalene er via byggets inngangsparti, men det er mulighet for etablering av egen trappefri inngang fra gateplan.

Lokalene fremstår som rålokaler, og i samarbeid med ny leietaker vil vi finne den optimale løsningen og tilpasse lokalene etter deres behov.